Mat och fika

Ska du vara i någon av byggnaderna Balder eller Sandgärdet är det enklast att kontakta Albrechts lunchrestaurang. De kan ordna med mat och fika i restauranglokalerna samt mingelfika i högskolans lokaler. De kan även ordna med serveringspersonal och finare vita dukar (om du vill ha dessa dukar måste du ange det vid bokning). Ska du vara i Textile Fashion Centers lokaler är det mest lämpligt att du använder dig av The Company.

Du måste skicka med en rekvisition vid beställning av mat eller fika. Blanketten hittar du i blankettarkivet.

Albrecht's

Albrecht's Lunchrestaurang AB driver restaurang och café vid Högskolan i Borås. I högskolans huvudbyggnad Balder finns Röda matsalen och Gröna matsalen och ett fik/salladsbar. I byggnad Sandgärdet finns ett café med uteservering. Ta del av öppettider, matsedel och mer information (extern länk).

Ifylld rekvisitionsblankett mejlas till Albrecht's Lunchrestaurang AB via kontakt@restaurangbalder.se

The Company

The Company driver restaurang, café och bar i Textile Fashion Center. Ta del av öppettider, matsedel och mer information (extern länk).

Rekvisitionsblankett 

Vid representation vid någon av ovanstående restauranger använd den rekvisitionsblankett för beställning av fika och mat som finns i blankettarkivet. 

Bokning av bord m.m.

Glöm inte att boka bord, ståbord och entréytor för mingel och fika. Kontakta campusservice@hb.se.