Ett par studenter sitter utomhus och pratar.

Studentföreningar

Intresseföreningar:

BOR.ING – Borås ingenjörers studentförening, är en social förening som är långt ifrån tråkig! De fokuserar på nätverkande, mellan studentgrupper såväl som med företag.

Erasmus Student Network (ESN) –  en social förening som fokuserar på att integrera internationella och nationella studenter genom att organisera sociala evenemang. Med dem kommer du att ha vänner över hela världen!

Looking for Brew – evenemangsföreningen med ett intresse för onlinespel. Den här föreningen gör allt från att hänga i Discord till att arrangera spelkvällar och fester.

Spelsällskapet – den sociala föreningen med intresse för sällskapsspel. De har kontinuerliga träffar då de spelar kort-, sällskaps- och rollspel, med lite te och kaffe.

Fest- och eventföreningar:

BÄRS – föreningen som i sina lila ovvar skapar ett stort engagemang och roliga evenemang. BÄRS står för Borås Ärtiga & Rubbade Studenter, vilket samlar de skojigaste och gladaste gänget i Borås som alltid är redo för nästa bus.

Klubb Klemming – den sociala föreningen som sätter fika och mys i centrum. Föreningen är en av de äldre och grundades från början av bibliotekariestudenter, men är nu öppen för alla.

Otyg – evenemangsföreningen som ger dig ett varmt välkomnande! Mellan sittningar och fester tycker de om att mysa, pyssla och ha filmkvällar. En kväll är aldrig komplett utan en hög av kramar.

Sexmästeriet – är den evenemangsförening med mest traditioner. Ett nyckelord för dem är hängivenhet; i organisering, planering och medverkan på evenemang, till och med utanför Borås.

Svina – är föreningen som, enligt dem själva, är lite bättre än alla andra. De organiserar fester och sittningar, men gillar också att utforska och åka på skidresor och fester utanför Borås.

7k-skriven – eventförening för alla studenter i Humanitas. De är en stängd grupp med många öppna aktiviteter som fester, skidresor och sittningar. De åker även på evenemang utanför Borås.

Kontakta föreningarna på Facebook om du vill veta mer!